Tranen met Tuiten

Het smartlappenkoor uit Langbroek

login

wintermarkt 2022

Zaterdag 26 november zijn we weer present op de Wintermarkt bij ons Dorpshuis. 17.15 en 18.15 kunt u heerlijk met ons meezingen.

vroeg

Misschien wat vroeg, maar we zijn al druk aan het oefenen uit de kerstbundel. Een nieuw lied, "door de ster laat u nu wekken'" met het refrein Vrede, vrede is als een echte oorwurm door alle huizen van alle koorleden aan het kruipen.  Maar wat klinkt het mooi!

We mogen weer

 Na een welverdiende vakantie starten we 6 september weer met de repetities.  Geweldig want we hebben 2 optredens deze maand in Wijk bij Duurstede. 18 september bij het Kasteel en de 24e bij het festival. Wij heben er zin in! 

Foto

Het wordt weer tijd voor een nieuwe groepsfoto. Deze keer zal onze hof-fotograaf Rob er eentje maken in onze zomer outfit. Ook zo benieuwd??

Blijf dus onze site volgen voor het resultaat!

 

een beetje vrede

 Voor de komende optredens hebben we "Een beetje Vrede" weer toegevoegd aan het programma.  Heel toepasselijk in deze roerige tijd. Kom ook luisteren op 23 april in Amersfoort of 1 mei in Calypso! We kunnen weer, we mogen weer en we willen weer! U ook??

Vrij en blij

 We mogen weer zingen zonder beperkende maatregelen.

Wat voelt dat als vrijheid. De afgelopen keren stonden we te zingen als of een ieder op haar eigen eiland stond.

We oefenen  voor het festival in Amersfoort. En na 2 magere jaren blijkt dat we het nog steeds kunnen. Frank en vrij en nog hele lappen tekst in ons geheugen.

Tranen met Tuiten in al haar kracht!

2022 een jaar vol hoop

 Wij hopen dat 2022  voor iedereen een jaar vol hoop, liefde en warmte zal worden.  In verbinding met de mensen om je heen!

Eindelijk weer zingen

Na bijna 2 jaar niet zingen mogen we eindelijk weer van start!.

Dinsdagavond 19 oktober is het zover. We zien elkaar weer om de 14 dagen. Natuurlijk zagen we elkaar sporadisch bij een koffieochtend.  Maar samen zingen dat is toch wat ons bindt en sterk maakt.

Tranen met Tuiten is goed en sterk uit deze pandemie gekomen en wij laten zien dat niets ons kan deren.

Fijne feestdagen en een gezond 2021

  Fijne kerstdagen en bovenal een gezond 2021.

Wij hopen dat we elkaar in 2021 weer mogen ontmoeten en samen mogen zingen. Blijheid brengen in verzorgingshuizen. Dansen en meezingen bij andere koren op festivals. Kortom alles wat we dit jaar helaas niet mochten! Tot het zover is: Blijf gezond. Let op jezelf en bovenal zorg voor anderen die nu eenzaam zijn en wel een opbeurend woordje kunnen gebruiken!

 

Geen koorrepetities

 Zoals iedereen zal begrijpen is de volgende repetie afgelast. Waarschijnlijk zullen er meer volgen maar dat heeft alles te maken met de overheids regels. Blijf op de hoogte!