Tranen met Tuiten

Het smartlappenkoor uit Langbroek

login

roodaccent-250De naam van ons koor is Tranen met Tuiten, een koor voor smart- en levensliederen.

Die tranen met tuiten worden terug gevonden in een aantal echte smartlappen. Maar het merendeel van ons repertoire bestaat uit levensliederen. Deels erg bekend, deels minder bekend.

Liedjes uit de jaren 30 en 40, bijvoorbeeld “Als ik naar je blinde ogen kijk” en ook liedjes uit de jaren 80 en 90 komen aan bod. Denk aan “Westenwind” en “Droomland”. Wij vernieuwen steeds en zingen ook hedendaagse liedjes.  Een zeer uitgebreid repertoire met voor elk wat wils.

In de buitenlucht op een festival vlotte meezingers, mooie kerstliederen op de kerstmarkt, nostalgie in het verzorgingshuis.

Tranen met Tuiten is van alle markten thuis !!!!!!!

Wij zingen onder andere:
- Aan de Amsterdamse grachten - Aan de voet van die ouwe Wester - Alles wat ademt - Als ik naar je blinde ogen kijk - Als sterren aan de hemel staan - Avond - C'est la vie - De clown - De nacht is nog zo lang - De regenboog - De verzonken stad - Duiffie Sierra Madre - Een beetje vrede - Een meisje huilt - Ga nooit meer van huis - Hartje van goud - Hello Mary Lou - Het dorp - 't Is weer voorbij die mooie zomer - Laat maar lekker gaan - Lente kind - Mag ik deze laatste dans - Mallemolen - Mammie waar ben je? - Niet kniezen niet zeuren - Nikkele Nelis - Op een mooie pinksterdag - Patsy - Rood zijn de rozen - Sofietje - Terug naar de kust - Waarom fluister ik jouw naam - Westenwind - Wil u een stekkie - Witte rozen - Zeeman - Zeg kleine ree - Zingeman